Sekuestrohet drogë në Manastir dhe Prilep, arrestohen tre persona

Sekuestrohet drogë në Manastir dhe Prilep, arrestohen tre persona

Në rr. “Partizanska” në Manastir, nëpunës policorë të policisë kriminalistike pranë SPB Manastir i kanë privuar nga liria V.I. (47) dhe G.T. (46), të dy nga Manastiri, për arsye se tek ata është gjetur dhe është sekuestruar shiringë me drogë narkotike.

Është privuar nga liria R.S. (20) nga Prilepi, mëngjesin e sotëm në ora 01.10 në rr. “Vojvodinska” në Prilep, për arsye se tek ai është gjetur dhe është sekuestruar materie e bardhë.

Pas dokumentimit të plotë të rasteve, informojnë nga MPB-ja kundër personave në fjalë do të parashtrohen kallëzime përkatëse.