Sebahtin Ismail,transportues nga Bullgaria /Është absurde se si u dogj autobusi në një kohë kaq të shkurtër ( video)

Sebahtin Ismail,transportues nga Bullgaria /Është absurde se si u dogj autobusi në një kohë kaq të shkurtër ( video)

Pronari i njërës prej kompanive më të mëdha të transportit në Haskovë, Sebahtin Ismail, shpjegon për portalin bullgar “Haskovo” se në aksidentin e autobusit në të cilin humbën jetën 45 pasagjerë ka ndodhur diçka e çuditshme, pasi, sipas tij, është e pamundur që një gjë e tillë. autobus të digjet në një kohë kaq të shkurtër.

Ismail pohon se të gjithë autobusët e prodhuar pas vitit 2018 dhe veçanërisht nga marka “Mercedes” kanë sisteme sigurie të integruara, ku përfshihet edhe instalimi i zjarrfikësve.Në rast zjarri, autobusët e gjeneratës së re detyrohen të dalin vetë – bllokohet nga qarkullimi, frenat aktivizohen dhe dyert hapen automatikisht. Është i pajisur me kamera të jashtme që fotografojnë gjithçka në rrugë, duke përfshirë edhe tabelat. Nëse shoferi fillon të flejë për ndonjë arsye, për shembull, ai bie në gjumë, sedilja e tij fillon të dridhet dhe vetë automjeti reagon dhe kthehet në drejtimin e duhur, shpjegon ai.

Duke bërë këtë, ai tregon instalimin e zjarrfikësve në motor, daljet e sigurisë brenda autobusit, kamerat e kështu me radhë. kuti të zeza, të cilat përdoren për njohjen e sinjalistikës rrugore, për monitorimin elektronik të autobusit dhe të gjithë parametrave, si dhe për mbledhjen e të dhënave që mund të shihen në situata të tilla.

Duke bërë këtë, ai tregon instalimin e zjarrfikësve në motor, daljet e sigurisë brenda autobusit, kamerat e kështu me radhë. kuti të zeza, të cilat përdoren për njohjen e sinjalistikës rrugore, për monitorimin elektronik të autobusit dhe të gjithë parametrave, si dhe për mbledhjen e të dhënave që mund të shihen në situata të tilla.

Ky nuk është një incident i rëndë, ky është një incident mesatarisht i rëndë dhe nuk ka sesi të ndodhë diçka e tillë. Është absurde që autobusi të digjet në një kohë kaq të shkurtër – shprehet kategorik Ismaili. /Telegrami.mk