Sasho Mijallkov pranoi fajin në rastin “Perandoria” dhe u dënua me tre vite burg, do t’i konfiskohen 30 milionë euro

Sasho Mijallkov pranoi fajin në rastin “Perandoria” dhe u dënua me tre vite burg, do t’i konfiskohen 30 milionë euro

Sasho Mijallkov, i dyshuar në hetimin “Perandoria” për shpëlarje parash është dënuar në tre vite burg efektiv, pasi sot ka pranuar fajin në dakordim me prokuroren për krim të organizuar dhe korrupsion Villma Ruskovska, mëson SDK.mk
Këtyre ditëve, gjykatësi për zbatimin e saksoneve duhet t’i jep urdhër për në burg, ndërsa Mijallkovit i konfiskohet pronë prej rreth 30 milionë euro.
Që nga fillimi i muajit Orce Kamçev është duke vuajtur dënimin prej një vit në rastin “Perandoria” i cili po ashtu e pranoi fajin dhe u dakordua me Ruskovskën.