` . Rrjedhin të gjitha detajet në lidhje me modelet e iPhone 12 - TV SHENJA

Rrjedhin të gjitha detajet në lidhje me modelet e iPhone 12

Disa ditë para prezantimit zyrtar, informacioni i hollësishëm mbi formacionin e ardhshëm të iPhone ka rrjedhur.

Prezantimi i modeleve të reja të iPhone pritej që në shtator si zakonisht. Por asgjë nuk doli prej saj. Pra, ngjarja e Apple e iPhone do të mbahet në tetor të këtij viti. Më 13 tetor nga ora 19:00 – ne do të raportojmë drejtpërdrejt në lidhje me telefonin e ardhshëm nga Apple.

Informacione individuale në lidhje me modelet e iPhone 12 kanë rrjedhur për muaj me radhë. Tani një rrjedhës i besueshëm ka publikuar të gjitha detajet në të 4 modelet, transmeton Telegrafi.

Gjithçka është OLED

Ndryshe nga modelet e iPhone 11 nga viti i kaluar, të gjitha modelet e ardhshme të iPhone 12 do të pajisen me një ekran OLED. Apple me sa duket e quan ekranin Super Retina XDR Display.

Për më tepër, të gjithë iPhone-t e rinj duhet të jenë të aftë për 5G. Duke përdorur “Smart Data Mode”, modelet e iPhone 12 me sa duket do të kalojnë automatikisht 4G dhe 5G, në varësi të konsumit të energjisë, konsumit të të dhënave dhe kërkesave të lidhjes.

iPhone 12

Sipas informacionit të rrjedhur, modeli standard do të ketë një diagonale ekrani prej 6.1 inç, duke e bërë atë të jetë me të njëjtën madhësi me modelin bazë të vitit të kaluar. iPhone 12 duhet të ketë një kamerë të dyfishtë.

Opsionet e magazinimit thuhet të jenë 64, 128 dhe 256 GB. Ai do të dalë në shitje nga 23 ose 24 tetor, me ngjyra të zezë, të bardhë, të kuqe, jeshile dhe blu. Çmimi duhet të jetë rreth 800 dollarë.

iPhone 12 Mini