Rrjedh në internet ‘Gameplay’ i GTA 6

Rrjedh në internet ‘Gameplay’ i GTA 6

Pamjet e Grand Theft Auto VI, loja e radhës e Rockstar në ekskluzivitetin e saj të botës së hapur, duket se kanë rrjedhur në internet. PC Gamer raporton se një përdorues në Forumet GTA ka postuar një skedar 3 GB plot me 90 video të pamjeve të GTA VI.

Nuk është saktësisht e qartë se si u morën pamjet, por posteri “teapotuberhacker” pretendon se qëndron pas hakimit të palidhur të Uber në fund të javës së kaluar dhe thotë se ata mund të “rrjedhin më shumë të dhëna së shpejti” duke përfshirë kodin burimor GTA V dhe GTA VI, asetet dhe testimi i ndërtimeve.

Rrjedhja masive përputhet me disa raportime të mëparshme për GTA VI, duke treguar një personazh femër që mund të luhet në disa klipe. The Verge raportoi në fillim të këtij viti se GTA VI do të përfshinte dy protagoniste femra të ndikuar nga Bonnie dhe Clyde, transmeton Telegrafi.

Videot e rrjedhura momentalisht po postohen në YouTube, Twitter, Reddit dhe shumë forume tjera të lojërave në internet.

Në një video, personazh femër i quajtur Lucia shihet duke grabitur një restorant dhe duke marrë pengje. Ka shumë tekst të mbajtësit të vendndodhjes dhe ju mund të shihni qartë se ku motori i lojës po zbulon objektet në skenë.

Një tjetër klip tregon një personazh që mund të luhet në trenin “Vice City Metro”, i cili përputhet me raportet se loja është vendosur në një version të trilluar të Miami, njësoj si GTA: Vice City i vitit 2002.

Një klip i veçantë përfshin një bisedë pranë pishinës që duket e ngjashme me bisedat NPC në Rockstar’s Red Dead Redemption 2.