Ronaldo e Messi postojnë fotografi të përbashkët në rrjetet sociale

Ronaldo e Messi postojnë fotografi të përbashkët në rrjetet sociale

Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi janë dy lojtarët më të përfolur në botën e futbollit

Dyshja e njohur janë parë disa herë por që ata duket se i ka bashkuar kompania e njohur Louis Vuitton.

Të dy futbollistët kanë postuar një thënie dhe autoren e kësaj fotografie që është Annie Leibovitz, të cilën e kanë përcjellë me një thënie të njëjtë.

“Fitorja është gjendje shpirtërore. Një traditë e gjatë e punimit të valixheve e fotografuar nga Annie Leibovitz për Louis Vuitton”, thuhet në këtë postim të dy futbollistëve më të mirë në botë, të cilët janë duke luajtur shah mbi dy valixhe.