` . Rikthimi në Champions pas vendimit të CAS, reagon Manchester City! - TV SHENJA

Rikthimi në Champions pas vendimit të CAS, reagon Manchester City!

Ditën e sotme, CAS (Gjykata e Arbitrazhit Sportiv) rrëzoi vendimin e UEFA-s, duke lejuar që Manchester City të marrë pjesë në Ligën e Kampionëve sezonin e ardhshëm me vetëm një gjobë 10 milionë euro…

Një aktgjykim i përshëndetur me kënaqësi të madhe nga klubi anglez, i cili komentoi në faqen zyrtare: “Ndërsa Manchester City dhe këshilltarët e tij ligjorë duhet të rishikojnë vendimin e plotë të Gjykatës së Arbitrazhit për Sport (CAS), klubi mirëpret vendimin e sotëm në mënyrë të favorshme”.

“Pozicioni i tij është rivlerësuar dhe prova që ai ka arritur të paraqesë ishte vendimtare. Klubi falënderon anëtarët e CAS për kujdesin e tyre dhe gjykimin e drejtë që ata kanë administruar”