` . Riaktivizohet zjarri në Korçë, digjet një sipërfaqe e madhe me pisha - TV SHENJA

Riaktivizohet zjarri në Korçë, digjet një sipërfaqe e madhe me pisha

Është riaktivizuar sërish zjarri i rënë në pyjet e zonës së Vithkuqit në Korçë.

Mësohet se zjarri i rënë prej tre ditësh u shua për pak kohë, por është riaktivizuar sërish si pasojë e erës së fortë në zonë dhe temperaturave të larta.

Deri më tani raportohet se është djegur një sipërfaqe e konsiderueshme me pisha në pyjet e Vithkuqit.

Në terren kanë shkuar forca të shumta zjarrfikësish të cilët po punojnë për neutralizimin e flakëve.