Reshjet të mëdha në Evropë (Video)

Reshjet të mëdha në Evropë (Video)

Reshjet e mëdha të borës edhe ortekët kanë paralizuar një pjesë të madhe të vendeve në Evropë. Autoritetet po mundohen që të zhbllokojnë rrugët dhe të ndihmojnë personat që kanë nevojë. /SHENJA/