Punë dhe baste në Irlandë, baste pa punë në shqiptari

Gjuha e pafuqisë që përdoret shpesh nga politikanët shqiptarë, e tipit «bashkimit i ka ikur koha» apo «bashkimin e duam, … Vazhdoni me leximin e Punë dhe baste në Irlandë, baste pa punë në shqiptari