Policia kryen bastisje në një shtëpi në Shkup, arrestohet një shitës droge

Policia kryen bastisje në një shtëpi në Shkup, arrestohet një shitës droge

Gjatë ditës së djeshme policia ka arrestuar 30 vjeçarin A.K i cili ka shitur kokainë dhe mariuhanë në Shkup.
Ai në shtëpinë e tij në lagjen Draçevë e ka paketuar drogën në sasi më të vogla edhe e ka shitur nga 300 deri 500 denarë për mariuhanë, gjegjësisht 2500 denarë një paketim për kokainë.
Policia me urdhër gjyqësor ka bastisur shtëpinë e tij ku janë gjetur material lidhur me veprën penale.