Policët e bllokuar nga dëbora në Tanushë kthehen në Shkup

Policët e bllokuar nga dëbora në Tanushë kthehen në Shkup

Policët kufitarë të cilët disa ditë ishin të bllokuar në stacionin policor në Tanushë, për shkak të dëborës, sot janë kthyer në Shkup, bëjnë të ditur nga MPB.
Për shkak rrugëve lokale të bllokuara nga dëbora, dhjetë policët nuk kanë mundur të mbarojnë ndërrimin dhe për këtë arsye kanë qëndruar në objektin e MPB-së. /SHENJA/