Përleshje fizike në Ohër, arrestohen shtatë persona në natën e Vitit të Ri

Përleshje fizike në Ohër, arrestohen shtatë persona në natën e Vitit të Ri

Gjatë natës së Vitit të Ri 2019, në Ohër është regjistruar prishje e rendit dhe qetësisë publike, e cila ka ndodhur në orën 04:30 para kazinosë në rrugën “Partizanska”, ku kanë marrë pjesë shtatë persona.

Në këtë rrahje lëndime kanë marrë dy persona, të cilët janë dërguar në spital për ndihmë mjekësore.

Pjesëmarrësit në incident janë arrestuar dhe ndaj tyre do të ngritet padi adekuate, tha zëdhënësi i SPB Ohër Stefan Dimovski.

Ai tha se në Ohër nuk janë regjistruar aksidente komunikacioni dhe incidente më të mëdha.