Përleshje fizike në Gjorçe Petrov të Shkupit, motivi shumë i dobët

Përleshje fizike në Gjorçe Petrov të Shkupit, motivi shumë i dobët

Policia ka njoftuar se me datë 31.07.2022 në stacionin Gjorçe Petrov është denoncuar se në rajonin e Gjorçe Petrovit, për shkak mosdurimit të ndërsjell, është prishur rendi dhe qetësia publike.
Sipas policisë ka ardhur deri tek përleshja fizike në mes L.S (20) dhe A.S (18) nga njëra anë dhe Sh.Sh (67), H.M (57), A.SH (46) dhe një i mitur nga ana tjetër.
Që të gjithë janë nga Shkupi. /SHENJA/