Përfundim i tmerrshëm në çiklizëm, në mes të sprintit del përpara një fëmijë

Përfundim i tmerrshëm në çiklizëm, në mes të sprintit del përpara një fëmijë

Në përfundim të një gare çiklizmi në Francë, italiani Bonifazio i la pas të gjithë, por nuk e shijoi dot fitoren, pasi vetëm pak metra pas finishit, kur ishte në shpejtësi maksimale, një fëmijë i doli përpara.

Tragjedia u shmang për milimetra, me italianin që u tremb dhe u inatos shumë në të njëjtën kohë.