` . Për shkak ndalesës në Maqedoni, Amdi Bajram bën dasmë për mbesën në Stamboll me 200 mysafir nga vendi - TV SHENJA

Për shkak ndalesës në Maqedoni, Amdi Bajram bën dasmë për mbesën në Stamboll me 200 mysafir nga vendi

Ish deputeti Amdi Bajram këtë mbrëmje është duke bërë dasmë për mbesën e saj Perihan në Stamboll. Dasma është duke u zhvilluar në një anije në Bosfor me mbi 200 mysafir nga Maqedonia.
Në vendin tonë për shkak koronavirusit janë të ndaluara organizimi i dasmave, dhe për kët shkak Amdi Bajram ka vendosur që dasmën ta organizoj në Turqi ku nuk ka ndalesa.
Para një jave pasi në opinion u paraqit ftesa e dasmës së caktuar për më 11 tetor ish deputeti deklaroi se për shkak të masave të Qeverisë dhe rritjet së numrit të rasteve kanë vendosur që ta anulojnë dasmën.