` . Pajisjet e së ardhmes/ produktet, që do të lehtësojnë jetën tonë - TV SHENJA

Pajisjet e së ardhmes/ produktet, që do të lehtësojnë jetën tonë

Një tastier me lazer, që projektohet kudo që ju doni

Një pastruese dyshemeje që rrotullohet 360 °

Tasat e ushqimit që llogarisin jetëgjatësinë e ushqimit tuaj dhe sinjalizojnë kur produktet bëhen të pakonsumueshm

Një bllok që përdoret disa herë dhe shënimet tuaja i kalon menjëherë në celular

Një jastëk, ku fëmijët mund të vizatojnë nëpërmjet dritës

Një pajisje që ju lejon të ushqeni kafshët tuaja në çdo kohë nga smartphone-i juaj

Një pajisje që ofron siguri, mbrojtje nga moti dhe komoditet për të gjitha dërgesat që ju vijnë në shtëpi

Një monitor inteligjent, për të mbajtur nën kontroll frymëmarrjen e foshnjës suaj