Pa ujë disa pjesë të Çairit dhe Butelit

Pa ujë disa pjesë të Çairit dhe Butelit

Për shkak të një defekti rrugor F-300 mm në rrugën “Hristijan Todorovski Karposh”, pa ujë nga ora 09:45 janë përdoruesit e një pjese të komunave Çair dhe Butel.

Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje deri në riparimin e defektit, njofton NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup.