NQP: Transport publik falas për shkak të ndotjes së ajrit

NQP: Transport publik falas për shkak të ndotjes së ajrit

Ndërmarrja e Qarkullimit Publik (NQP) i informon qytetarët se konform kumtesës së Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor për tejkalimin e pragut të alarmit të grimcave të suspenduara me madhësi deri në 10 mikrometra, aktivizohet masa transport publik falas.

Nga NQP shtojnë se masa do të zbatohet deri në përfundimin e gjendjes alarmante.

Siaps tyre, ata do të presin rezultatet e Ministrisë së Mjedisit Jetësor që masin cilësinë e ajrit.