Një person i armatosur hapi zjarr në zyrën e FBI-së në Ohio

Një person i armatosur hapi zjarr në zyrën e FBI-së në Ohio

Një person i armatosur që hapi zjarr me armë në një zyrë të FBI-së në Cincinnati është ndjekur në një fushë dhe ka shkëmbyer zjarr me policinë, sipas hetuesve federalë dhe raporteve të mediave.

Agjencia është përballur me një numër kërcënimesh që nga kontrolli i saj në rezidencën e Donald Trump në Mar-a-Lago në fillim të kësaj jave, duke bërë që drejtori Christopher Wray të deklarojë: “Dhuna kundër zbatimit të ligjit nuk është zgjidhja, pavarësisht se kush nga ju është i mërzitur”, sipas Associated Press.

FBI konfirmon se sulmi filloi këtë mëngjes në zyrën e tyre në qytetin në jug të Ohajos.