Nikollovski: Me buxhetin për vitin 2023 sigurojmë mjete për reformën më të madhe në bujqësi

Nikollovski: Me buxhetin për vitin 2023 sigurojmë mjete për reformën më të madhe në bujqësi

Ministri i Bujqësisë, Ljupço Nikollovski njoftoi se në takimin e sotëm me fermerët e rinj nga Federata Kombëtare e Fermerëve (FKF) edhe një herë u konfirmuan përfitimet për të gjithë fermerët nga modeli i ri i subvencionimit. Me buxhetin për vitin 2023 sigurojmë mjete për reformën më të madhe në bujqësi duke mbështetur bizneset e vogla familjare dhe kantinat e vogla familjare, investimet kapitale në menaxhimin e ujit, modernizimin e bujqësisë maqedonase dhe prioritetin tonë kryesor, pyllëzimin dhe restaurimin e fondit pyjor, ka shkruar Nikollovski, në rrjetin social Facebook.