Ngritët aktakuzë për ish kryetarin e Negotinës

Ngritët aktakuzë për ish kryetarin e Negotinës

Prokuroria e Kavadarit deri te Gjykata e Negotinës ka ngritur aktakuzë për ish kryetarin e Negotinës për keqpërdorim të detyrës zyrtare.
“Prokuroi publik kompetent nga Prokuroria Themelore Publike sot deri te Gjykata e Negotinës ka dorëzuar propozim për ndjekje penale ndaj të akuzuarit i cili ngarkohet për vepër të kryer penale ‘keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe autorizimeve’”, bëri të ditur sot Prokuroria publike e RM-së.
Prokuroria ka vërtetuar se i akuzuari në periudhën kohore prej vitit 2014 deri 2017, si person zyrtar- kryetar i Komunës së Negotinës ka tejkaluar kufijtë e autorizimeve zyrtare me qëllim për të punësuar në komunë, katër nëpunës shtetëror për përfitime të mëdha pronësore në vlerë prej 694.583 denarë.