Nga mesnata dizeli do të lirohet për dy denarë

Nga mesnata dizeli do të lirohet për dy denarë

Kreu i Komisionit Rregullator për Energjetikë, Marko Bislimovski ka njoftuar se çmimi me pakicë i EURODIZEL (D-E V) nga mesnata zvogëlohet për dy denarë dhe do të jetë 94,00 denarë për një litër.

“Sot do të ketë çmim të ri të derivateve. Dizeli do të ulet për dy denarë”, tha  Bislimovski.