Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” për dalje pritet një orë

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” për dalje pritet një orë

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, për dalje nga shteti pritet rreth një orë. Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, informojnë nga LAMM.

Nga atje theksojnë se intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është rritur