Në Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth një orë

Në Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth një orë

Në vendkalimin kufitar Tabanoc pasdite për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth një orë, kumtoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë nëpër rrugë të thata.