Në Tabanoc arrestohet një person, kërkohej me fletarrest

Në Tabanoc arrestohet një person, kërkohej me fletarrest

Në vendkalimin kufitar Tabanoc, policia ka arrestuar 43 vjeçarin F.J. nga Shkupi , i cili kërkohej me fletarrestim për masën e paraburgimit të caktuar për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “fshehje të tatimit”. Personi i arrestuar është dërguar në Stacion policorë të Kumanovës, pas çka do të vijoj procedura e mëtejme dhe dërgimi i tij në paraburgim.