Në 3 ditët e fundit janë regjistruar 80 raste të reja me Covid-19

Në 3 ditët e fundit janë regjistruar 80 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 3 ditët e kaluara janë bërë 953 testime, ndërsa janë regjistruar 80 raste të reja me COVID-19.

Nga MSH njoftojnë se në të njëjtën periudhë janë regjistruar 118 pacientë të shëruar nga COVID-19.

 

Gjatë 3 ditëve të fundit (14.10 – 18.10.2022) janë raportuar dy persona të vdekur nga Shkupi (80) dhe Gostivari (70). Të dy personat kanë ndërruar jetë në kushte spitalore.