Ndërron jetë drejtori i përgjithshëm i Hekurudhave, Mubekir Palloshi

Ndërron jetë drejtori i përgjithshëm i Hekurudhave, Mubekir Palloshi

Në orët e para të mëngjesit të sotëm ka ndërruar jetë Mubekir Paslloshi, drejtor gjeneral në Drejtorinë e Hekurudhave.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë konfirmuar miqtë dhe familjarët e të ndjerit.

I ndjeri ishte Sekretar i Sekretariatit të Departamenteve tek partia Alternativa.