Muhamed Zekiri del nga Shutka, shkon në paraburgim shtëpiak

Muhamed Zekiri del nga Shutka, shkon në paraburgim shtëpiak

Gjykata e Apelit ka shfuqizuar masën e paraburgimit për ish sekretarin e qeverisë, Muhamed Zekiri. Atij tani i është caktuar paraburgim shtëpia, ndërsa nga klinika infektive ku është duke u mjekuar, do të dërgohet fillimisht në burgun e Shutkës dhe më pas nën shoqërimin e policëve do të dërgohet në shtëpinë e tij.
Gjykatësit e Apelit e ndryshuan mendimin pas Zekiri përfundoi në spital, kanë konfirmuar për A1on, nga Gjykata e Apelit.

Për momentin nuk dihet kur do të lëshohet Zekiri nga spitali. Ai ende është në klinikën infektive në Shkup. Avokati Aleksandar Trajkovski ka deklaruar se gjendja e tij shëndetësore është përkeqësuar.