MPB: Shqiptohen 174 masa në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: Shqiptohen 174 masa në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

MPB njofton se dje në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 174 shkelje të rregullave të trafikut.

“Janë shqiptuar 26 masa për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të automjeteve pa patentë shoferi, 7 për kalim në semaforë të kuq.

Janë shqiptuar dhe 6 masa për përdorim të telefonit, 6 për tejkalim të parregullt…”, njoftojnë nga MPB.

Nga MPB njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për respektim të rregullave të trafikut.