Mot me vranësira mesatare dhe reshje të borës

Sot po mban mot me vranësira mesatare dhe reshje të borës, sidomos në pjesën perëndimore të vendit. Sipas Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike do të formohet shtresë e borës prej 10 deri 30 centimetra, ndërsa në rajonet malore edhe mbi 50 centimetra. Temperaturat e mëngjesit lëvizin prej -10 deri -3 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej -5 deri 2 gradë celcius.