Misioni i OSBE-së shënon 30 vjet punë në Maqedoninë e Veriut

Misioni i OSBE-së shënon 30 vjet punë në Maqedoninë e Veriut

Misioni i OSBE-së në Shkup këtë vit shënon 30 vjetorin e punës dhe përkushtimit të vazhdueshëm në të mirë të Maqedonisë së Veriut dhe qytetarëve të saj.

“Për të shënuar këtë moment të rëndësishëm, Misioni sot organizon një ngjarje finale, të cilën do ta hapin shefi i ri i Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadori Kilian Val dhe ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, paralajmëruan nga Misioni i OSBE-së në Shkup.