Mickoski: Asnjëherë nuk do të pranojë se vdekja e 14 personave mund të ketë ardhur si pasojë e një kablloje

Mickoski: Asnjëherë nuk do të pranojë se vdekja e 14 personave mund të ketë ardhur si pasojë e një kablloje

Kreu i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski me anë të statusi në profilin e tij zyrtar në facebook, ka thënë se asnjëherë nuk do të besojë se si njeri asnjëherë nuk do të pranojë se vdekja e 14 personave në Tetovë ka mund të ndodhë nga një kabllo ose nga mbushësi i telefonit.

Si njeri asnjëherë nuk mund ta pranojë që vdekja e 14 personave në Tetovë mund të jetë fajtor një kabllo ose një mbushës telefoni, pa patur përgjegjësi për mosfunksionimin e sistemit për të cilin ministri dhe zëvendësministri janë direkt përgjegjës për jetët e pacientëve në spital. Kush ka lejuar një instalim të tillë në spital dhe mospasje të pajisje të pajisjeve. Kush ka lejuar boca të rrezikshme me oksigjen në spital të pasiguruar? Kush ka lejuar familjarë të pacientëve dhe civilë tjerë në spital. Tregoni publikisht se Zaev dhe Ahmeti bashkërisht, si në tenderët tjerë, janë dakorduar që askush të mos mbajë përgjegjësi”, ka shkruar Mickoski. /SHENJA/