Mesazhet direkte në Instagram nuk funksionojnë për ju? Këtu janë disa zgjidhje

Mesazhet direkte në Instagram nuk funksionojnë për ju? Këtu janë disa zgjidhje

Problemet e performancës në Instagram nuk janë një dukuri e pazakontë, por ato duket se janë në gjendjen më të keqe deri më tani gjatë vitit 2022.

Të martën në mbrëmje, në kohën tonë, përdoruesit filluan të raportojnë problemet që shfaqen gjatë dërgimit të mesazheve direkte dhe ende nuk duket se janë rregulluar.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga Instagram, dhe përdoruesit e zemëruar kanë nisur një luftë të vërtetë memesh në Twitter kundër shërbimit dhe problemit aktual me të cilin po përballen.

Si kujtesë, shumica e përdoruesve që kanë problemin raportojnë se ngarkimi i mesazheve të tyre direkte (DM) nuk funksionon siç duhet, ndërsa të tjerët raportojnë se nuk mund të dërgojnë mesazhe ose ato zhduken plotësisht.

Fatkeqësisht, siç ndodh zakonisht me defektet dhe defektet në Instagram, përdoruesit nuk mund të bëjnë shumë për të aktivizuar veçoritë që nuk funksionojnë.

Problemet me mesazhet direkte janë me shumë gjasa pjesë e një defekti në serverët e Instagramit dhe platforma popullore ka të ngjarë të punojë për një rregullim që duhet të shfaqet së shpejti.

Ndërkohë, nëse jeni të padurueshëm, mund të provoni vetë disa zgjidhje të zakonshme derisa të arrijë një rregullim zyrtar për çështjet.

Mbyllni aplikacionin dhe hapeni përsëri – Së pari, provoni ta mbyllni plotësisht aplikacionin. Në telefonin tuaj, mund ta bëni këtë duke rrëshqitur lart në faqen kryesore.

Dilni nga aplikacioni – Disa përdorues raportojnë se kur dalin nga aplikacioni dhe identifikohen përsëri, Instagram nuk shkakton më probleme.

Fshij aplikacionin – Provoni ta fshini aplikacionin nga pajisja juaj dhe më pas shkarkoni përsëri nga dyqani përkatës.

Përdorni versionin më të fundit – Sigurohuni që nuk ka përditësime në Instagram që nuk i keni instaluar ende.

Fikni telefonin tuaj – Kjo është një zgjidhje klasike, por ndonjëherë ju duhet vetëm ta fikni dhe ta ndizni përsëri telefonin për të rregulluar problemin. /Telegrafi/