Më shumë se 34 mijë e 700 trupa ruse janë të vrarë në luftë, pretendon Ukraina

Më shumë se 34 mijë e 700 trupa ruse janë të vrarë në luftë, pretendon Ukraina

Më shumë se 34 mijë e 700 ushtarë rusë janë vrarë që nga fillimi i luftës në Ukrainë 122 ditë më parë, ka pohuar Ukraina.

Në përditësimin e saj të përditshëm mbi humbjet e armikut, Ministria e Jashtme e vendit raportoi se 217 avionë.

184 helikopterë dhe njëmijë e 511 tanke ishin shkatërruar gjithashtu.

Rusia nuk ka dhënë përditësime të rregullta se sa trupa ka humbur.