` . MBYLLET SEZONI NË BASKETBOLL - TV SHENJA

MBYLLET SEZONI NË BASKETBOLL

Federata e Basketbollit të Maqedonisë së Veriut, e ka mbyllur sezonin 2019/20. Ky vendim ka ardhur sot nga federata e basketbollit vendor, duke përcaktuar fund të këtij sezoni i cili ishte i ndërprerë për shkak koronavirusit. Për këtë sezon nuk do të ketë kampion dhe nuk do të ketë rënie nga elita e basketbollit, përderisa do të ketë zgjerim të Superligës, me dy ekipe që do të vijnë nga Liga e Dytë në sezonin e ri. Kështu elita e basketbollit vendor në sezonin 2020/21 do të ketë 12 ekipe që do të garojnë