` . Magjepsëse, Hëna e Plotë mbi Ajasofja (FOTO) - TV SHENJA

Magjepsëse, Hëna e Plotë mbi Ajasofja (FOTO)

Hëna e Plotë mbrëmë ka zbukuruar qiellin e shumë qyteteve, ashtu edhe mbi Stambollin e bukur. Shumë qytetarë patën rastin të pushojnë sytë në peizazhin e Hënës së Plotë në qytetin e Bosforit, që të lë pa frymë, raporton Anadolu Agency (AA).

Fotoreporteri i AA-së shkrepi fotografi të bukura të Hënës së Plotë që u ngrit mbi Stamboll, veçmas fotografitë mbi xhaminë e Ajasofjas mbi kupolën dhe minaret e së cilës mund të shihej Hëna e Plotë.

Ndonëse, sipas shumë njerëzve, është renditur ndër qytetet më të bukura në botë, Hëna e Plotë mbrëmë i dha Stambollit një bukuri të veçantë.

Magjepsëse, Hëna e Plotë mbi Ajasofjan

STAMBOLL (AA) – Hëna e Plotë mbrëmë ka zbukuruar qiellin e shumë qyteteve, ashtu edhe mbi Stambollin e bukur. Shumë qytetarë patën rastin të pushojnë sytë në peizazhin e Hënës së Plotë në qytetin e Bosforit, që të lë pa frymë. ( Emrah Yorulmaz – Anadolu Agency )