Kyçyk: Kuvendi i Maqedonisë së Veriut ka shkruar histori

Kyçyk: Kuvendi i Maqedonisë së Veriut ka shkruar histori

Raportuesi për Maqedoninë e Veriut, eurodeputeti Ilhan Kyçyk vlerësoi se me vendimin e sotëm të Parlamentit Evropian, janë hapur dyert e BE-së për vendet dhe se është shkruar historia.

Ilhan Kyçyk, eurodeputet

“Kuvendi i RMV-së sot ka shkruar histori për të ardhmen e Maqedonisë së Veriut. Me 68 vota ‘Për’ u miratua propozimi francez, dhe me të përfundimisht happen dyert e vendeve në Bashkimin Evropian. Është koha të ecet përpara”.