Kuvendi i ka miratuar dhe shpallur të gjitha amendamentet

Kuvendi i ka miratuar dhe shpallur të gjitha amendamentet

Me nga 81 vota “për”, asnjë kundër dhe asnjë përmbajtur, Kuvendi i Maqedonisë i ka miratuar një nga një katër amendamentet për ndryshimet kushtetuese që parashihen me Marrëveshjen e Prespës dhe më pas i ka shpallur .
Vijon, propozim-ligj Kushtetues për zbatimin e amendamenteve XXXIII, XXXIV, XXXV dhe XXXVI të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë.