Kryeministri sot takohet me partnerët e koalicionit

Kryeministri sot takohet me partnerët e koalicionit

Partnerët e koalicionit sot në ora 13 do të mbajnë mbledhje në Qeveri, në të cilën, siç njoftoi kryeministri Dimitar Kovaçevski, pritet ndër të tjera të konfirmohet qëndrimi për mbajtjen e përbashkëtа të zgjedhjeve të rregullta parlamentare në 2024 dhe atyre presidenciale.
Kryeministri Dimitar Kovaçevski do të ketë konferencë për media pas takimit, ku do të marrin pjesë liderët e koalicionit qeveritar, i cili do të mbahet në sallën e qeverisë.

Qytetarët, tha kryeministri, të jenë të bindur se ka një mazhorancë qeverisëse dhe një qeveri që kujdeset për standardin e jetesës dhe siguron gjithçka të nevojshme në kohë krize.