KRRE do të marrë vendim për çmimin e ri për derivate të naftës

KRRE do të marrë vendim për çmimin e ri për derivate të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Uji (KRRE) sot do të marrë vendim për çmimin e ri të derivateve të naftës që do të vlejë prej sonte në mesnatë.

“Parakushtet janë përmbushur, KRRE-ja do të sjell vendim për çmimin e derivateve të naftës. Çmimet e reja do të hyjnë në fuqi nga mesnata”, deklaroi zëdhënësja e KRRE-së, Marina Uzunov