Krmov: Politikanët shqiptarë nuk brengosen për Maqedoninë, por për Shqipërinë

Krmov: Politikanët shqiptarë nuk brengosen për Maqedoninë, por për Shqipërinë

Deputeti partisë e Majta, Borisllav Krmov në fjalimin e tij në Kuvend tha se faktori politik shqiptar më shumë brengoset për Shipërisë sesa për Maqedoninë e Veriut. Ai më tej akuzoi funksionarët shqiptarët se nuk ka ndjenja për Maqedoninë e Veriut, përcjell SHENJA.

“Faktori politik shqiptar lobon për Shqipërinë. Kjo për ta është shumë normale. Nuk ka rëndësi që 70% e pagave të tyre paguhet nga maqedonasit. Ata nuk kanë ndjenja për këtë shtet dhe lobojnë për Shqipërinë. Kolegu Sela më shumë brengosej për Shqipërinë se sa për Maqedoninë”, deklaroi Krmov. /SHENJA/