Kovaçki: Menjëherë pas kthimit nga Brukseli, Kovaçevski duhet të jep dorëheqje

Kovaçki: Menjëherë pas kthimit nga Brukseli, Kovaçevski duhet të jep dorëheqje

VMRO-DPMNE dhe populli fituan. Propozimi i fundit i cili do të kuptojnë bullgarizim të Maqedoni ra”, kështu deklaroi deputetii VMRO-DPMNE-së Dragan Kovaçki.

Përpjekjet që i kemi bërë bashkë me popullin shpëtuan kombin nga asimilimi. Fitorja është e jona, duhet të gjithë të jeni krenarë, pasi jeni pjesë e kësaj gjenerate e cila pengoi bullgarizmin. Dimitar Kovaçevski 6 muaj negocion për këtë propozim. Ky propozim i turpëshëm i cili ndikon direkt në dëm të interesave të Maqedonisë. Kovaçevski bashkë me qeverinë e tij menjëherë pas kthimit nga Brukseli duhet të japin dorëheqje kanë për detyrë që të deponojnë dorëheqjen e tyre në Kuvend. Përgjegjësi duhet të ketë”, porositi më tej Kovaçki.