Kovaçevski pas miratimit të propozimit francez: Gjuha maqedonase do të jehoj gjithandej nëpër Evropë

Kovaçevski pas miratimit të propozimit francez: Gjuha maqedonase do të jehoj gjithandej nëpër Evropë

Kryeministri Dimitar Kovaçevski falenderoi deputetët për siç tha kapacitetin demokratik dhe votuan për ardhmërinë e shtetit.

“Nuk ka patriotizëm më të madh nga mbështetja e prosperitetit të vendit dhe nga vendime që janë të interesit më të lartë për shtetin dhe qytetarët. Përfundimisht gjuha maqedonase do të jehoj gjithandej nëpër Evropë. Kështu duhet shteti, me vendime të guximhshme dhe shtetërore”. /SHENJA/