Kovaçevski flet për aferën që po e publikon VMRO-DPMNE

Kovaçevski flet për aferën që po e publikon VMRO-DPMNE

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, thotë se nuk ka njohuri se bashkaprtiakët dhe funksionarët shtetëror fshehin pasuri prej 30 milion eurove.
“Unë për atë aferë nuk kam asnjë njohuri, kam parë që dje VMRO-DPMNE përmes një deputeti të tyre ka paralajmëruar një gjë të tillë. Të gjitha indikacionet që posedojnë le ti paraqesin deri tek Komisioni Antikorruptues, pasi secili funksionar gjithçka që e ka të fituar duhet ta paraqes në listën anketuese, njëjtë siç kam vepruar unë”, ka thënë Kovaçevski.