Kosovë ´17 –´19 –´21 : E treta e vërteta

Lëvizja Vetëvendosje, në Kosovë, e ka fituar besimin, me qëndrime dhe veprime politike, se mund ta mbajë realisht mbi supe barrën e shpresës për popullin e shtetin. Partitë më të hershme se Vetëvendosja, që dominuan skenën politike kosovare në emër të rolit të tyre në rezistencën paqësore ose luftën e armatosur për pavarësinë e Kosovës, me sjelljet e mëvonshme në pushtet e kanë mbyllur me shumë dështime ciklin e tyre politik normal. Shkruan: Arbër ZAIMI, Tiranë Lëvizja VETËVENDOSJE! e kishte ditur qysh më 3 qershorin e 2020, se qeveria e sapokrijuar me në krye Avdullah Hotin, ishte qeveri e kotë. … Continue reading Kosovë ´17 –´19 –´21 : E treta e vërteta