Konstadinov: Kemi siguruar shumicën e nevojshme për ndryshimet kushtetuese

Konstadinov: Kemi siguruar shumicën e nevojshme për ndryshimet kushtetuese

Zëdhënësi dhe deputeti i LSDM-së, Kostadin Konstadinov ka deklaruar se tani më shumica parlamentar ka siguruar deputetët e nevojshëm për të votuar ndryshimet kushtetuese.
Kujtojmë se për të votuar ndryshimet kushtetuese nevojiten 80 deputetët.