` . Komunikacioni zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata - TV SHENJA

Komunikacioni zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata

Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim jashtëzakonisht të kujdesshëm me automjetet, posaçërisht në gryka malore, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve të dheut. Kjo posaçërisht u referohet akseve Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.