Komunikacion i rënduar në Mavrovë, fjalosje ndërmjet shoferëve

Komunikacion i rënduar në Mavrovë, fjalosje ndërmjet shoferëve

Rrugët e bllokuara nga bora kanë shkaktuar kaos gjatë mbërmjes në Mavrovë. Komunikacioni është bllokuar. Ka rend i gjatë i automjeteve. Raportohet për fjalosje ndërmjet shoferëve. Pritjet e gjata janë për shkak bllokimit dhe pengesës së rrugëve nga reshjet e borës. /SHENJA/