KM Liria me pesë medalje individuale dhe e treta në konkurencë ekipore në Yalova të Turqisë

KM Liria me pesë medalje individuale dhe e treta në konkurencë ekipore në Yalova të Turqisë

Në Yalova të Turqisë, janë mbajtur Lojërat e shtata Ballkanike, pjesë e të cilave ishte edhe turneu i mundjes për fëmijë, në të cilin mori pjesë edhe klubi i mundjes Liria.

Ndërkaq, klubi i mundjes Liria në këtë turne u përfaqësua nga pesë mundës, katër të meshkujt dhe një të femrat, me ç’rast të gjithë u kurorëzuan edhe me medalje, ndërsa kampion të kategorive të tyre u shpallën Merdian Xhelili dhe Sufijan Sinani.

Ndryshe në konkurencën ekipore, Liria u rendit në vendin e tretë, pas përfaqësuesve të Turqisë dhe Bullgarisë.

Në vazhdim, plasmani invididual i garuesve të KM Liria:

41 kg

Dardan Bela 🥈

44 kg

Merdian Xhelili 🥇

Daniel Veseli 🥉

48 kg

Sufijan Sinani 🥇

Femrat, 46 kg

Sadije Dura 🥈